Elektriciteitswerken De Cock

algemene elektriciteitswerken — elektrische installaties — parlofonie — videofonie — camerabewaking — laadpalen — ZONNEPANELEN — verkoop

Pexels Videos 4594.jpg
 

Wie ben ik?

Wesley De Cock is een professionele vakman uit Lede, gespecialiseerd in elektriciteitswerken, met focus op de uitwerking van elektrische installaties voor nieuwbouw, maar ook renovaties van bestaande installaties, parlofonie, videofonie, camerabewaking, LAADPALEN en ZONNEPANELEN. Daarnaast is hij ook verdeler van verlichting, toestellen en materialen. Zoek je iets dat er niet tussen staat? Misschien kan ik je tóch verder helpen. Contacteer me via mijn gegevens onderaan deze website, en dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

 

DIENSTEN

algemene werken

Ik ben je aanspreekpunt over alles wat met elektriciteit te maken heeft. Contacteer me voor kleine en grote klussen, in woningen én in appartementen. Voor voorbereiding, installatie, uitbreiding en conform maken. Voor raad en suggesties. Voor zowel particulieren als bouwondernemingen, tot zelfs de doe-het-zelver. Voor hen voorzie ik een zelfbouwpakket met begeleiding op maat.


DIENSTEN

vakantiehuizen

Je hebt een klus in een verder gelegen vakantieverblijf, maar je hebt geen tijd om de deur te gaan openen of om er de hele tijd te blijven? Geen probleem, ik neem vakantie op jouw kosten. 😉


diensten

elektrische installaties

Zowel voor een nieuwe installatie in een nieuwbouw als voor een bestaande installatie bij een renovatie help ik je graag de juiste keuzes te maken. Weloverwogen, met producten en merken afgestemd op je persoonlijke situatie én een conform elektriciteitsplan, zorg ik ervoor dat alles keurig werkt.


DIENSTEN

laadpalen

Een elektrische wagen of fiets moet regelmatig opgeladen worden. Ik ben ervaren in het plaatsen van laadpalen en -punten. Met deze systemen kan je de laadtijd van je wagen of fiets gevoelig verkorten. Daarbovenop zijn ze veiliger dan de modules die je in het stopcontact steekt, waardoor je niet het risico loopt om je elektrische installatie te beschadigen of overbelasten. Ik werk steeds op maat en beschik daarom over verscheidene systemen met verschillende vermogens. Het verbruik van je voertuig volg je gemakkelijk op via een app.


diensten

parlofonie

Doe je deur op afstand open met een parlofoon, of maak gewoon een praatje zonder naar je deur te stappen. Door het enorme aanbod aan toestellen en merken, is de keuze van het systeem en de bijkomende onderdelen niet altijd even gemakkelijk. Ik help je graag de juiste keuze maken, afgestemd op je noden, en maak alles meteen ook gebruiksklaar.


DIENSTEN

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zijn een blijver. Zonne-energie is dan ook een duurzame en efficiënte manier om je eigen elektriciteit op te wekken. Bovendien worden zonnepanelen steeds betaalbaarder. Dus of je er nu eentje wilt, of een heel dak vol: zonnepanelen zijn altijd een interessante investering. Naast de plaatsing maak ik ook de elektriciteitsvoorzieningen in orde.


diensten

videofonie

Ook met een videofoon doe je je deur op afstand open, of maak gewoon een praatje. Gewoon even piepen wie het is en doen alsof je er niet bent? Ook dat kan met videofonie. Tegenwoordig doe je dat zelfs vanuit je luie zetel, met je smartphone of tablet. Ik zet je op weg en leg alles uit in klare taal.


DIENSTEN

verkoop

Naast de installatie, reparatie en het onderhoud van elektrische toestellen, verkoop ik ook verlichting, allerhande toestellen en materialen. Interesse? Misschien heb ik wel een aantal varianten en stalen liggen die je eens kan vastnemen en grondig bekijken. Zo maak je steeds een weloverwogen keuze.


Testimonials

Zo hoor je het eens van een ander

Als je iemand wilt die uitstekend werk aflevert aan een eerlijke prijs, dan moet je bij Wesley zijn. Niet alleen voor grote werken, maar ook voor kleine herstellingen, kan je steeds op hem rekenen.
— Francine Commerman
Voor een vlotte en correcte bediening en service moet je bij Wesley zijn. Zeer mooi werk en helemaal niet duur. Een aanrader! Zeer tevreden!
— Slagerij D'haens
Top service, correct in communicatie en omgang met de klant. Top gast die zijn stiel kan en meedenkt met de klant. Aanrader.
— Erik Baeyens
Zeer vriendelijk, stipt. Correcte prijs.
— Helena Vandermaesen
Pexels Videos 4594.jpg
 

Contacteer me

Ik bel of mail je terug

Laat vrijblijvend je vraag en gegevens achter, en ik bel of mail je terug om alles te bespreken, of om gewoon meteen een afspraak vast te leggen.