Zonnepanelen Gent

0 +
Tevreden klanten

Produceer je eigen energie

Zonnepanelen zijn een blijver. Zonne-energie is dan ook een duurzame en efficiënte manier om je eigen elektriciteit op te wekken. Bovendien worden zonnepanelen steeds betaalbaarder. Dus of je er nu eentje wilt, of een heel dak vol: zonnepanelen zijn altijd een interessante investering.

Wist je trouwens dat zonnepanelen ook energie halen uit daglicht? Dus zelfs zonder direct zonlicht wekken ze elektriciteit op.

Green-tec bekijkt hoeveel zonnepanelen je dak mag dragen en op welke plek ze het beste rendement opleveren. Heb je een beperkt budget? Dan zien we wat de mogelijkheden zijn. Naast de plaatsing maken we ook de volledige elektriciteitsvoorzieningen in orde.

 

Met zonnepanelen zeg je ‘ja’ tegen duurzame en goedkope energie.

Neem contact op voor meer info.

Voordelen zonnepanelen

Zonne-energie is gratis, dus de elektriciteit ook.

Je bent minder afhankelijk van schommelende energieprijzen.

Zonnepanelen stoten geen CO2 uit en zijn dus goed voor het klimaat.

Je leert onbewust beter omgaan met energie door meer te verbruiken bij daglicht.

De waarde van je woning stijgt.

FAQ

Eigenlijk kun je op elk type dak zonnepanelen plaatsen. Het belangrijkste is dat ze in de juiste richting liggen, waar ze het meeste zonlicht opvangen. Op een plat dak plaatsen we een constructie waardoor de zonnepanelen schuin staan. Is je dak niet goed georiënteerd? Misschien dat van je garage of tuinhuis wel. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Dat hangt volledig af van je gezinssituatie. Een gezin met twee kinderen verbruikt meer elektriciteit dan iemand die alleen woont. Afhankelijk van je budget en de omstandigheden berekenen we hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Zo geniet je optimaal van je investering.

De merken die wij gebruiken zijn A-merken, dat wil zeggen dat ze van uitstekende kwaliteit zijn. Afhankelijk van het type zonnepaneel ligt de productgarantie tussen 15 en 25 jaar. Al kunnen je zonnepanelen daarna nog ettelijk jaren mee. De garantie op het vermogen is sowieso 25 jaar want het rendement neemt gemiddeld na 30 jaar een beetje af, tot 87 procent. Uiteraard kun je je zonnepanelen dan nog steeds gebruiken.

Vraag uw gratis offerte aan

Onze projecten

Het green-tec team

Wesley De Cock

Kevin Van Belle

Andy bédart

Vraag een gratis offerte aan

Contactgegevens

info@green-tec.vlaanderen
0474/384614 Wesley (zonnepanelen, laadpalen)
0470/125775 Kevin (airco, warmtepompen)
Kloosterstraat 12, 9340 Lede
BTW BE0785 792 743